Yanbian, Hexi, Yanbu, Dali-Stad, Foshan-Stad, Guangdong, China
Van goede kwaliteit Hete Tonstralen voor verkoop
Van goede kwaliteit Hete Tonstralen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Hong Sheng Sanitary Ware Fitting Factory

1 2 3 4
Hong Sheng Sanitary Ware Fitting Factory Hong Sheng Sanitary Ware Fitting Factory Hong Sheng Sanitary Ware Fitting Factory Hong Sheng Sanitary Ware Fitting Factory
Assemblagefabriek Injectieinstallatie Modellen Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hongsheng
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 60% - 70%

Wij hebben de capaciteit en de administratieve structuur evenals de technische kennis om al onze klanten te dienen waar zij rond de wereld, of direct of door onze aangewezen verdelers zijn. Ons hoogst gekwalificeerd verkoopteam kan de nauwkeurige behoeften van onze klanten bepalen en dan deze kennis met ons technisch team delen zodat het eindproduct aan alle specifieke die criteria voldoet tijdens de planningsfasen worden uitgevaardigd. 

 

Onze onderzoek en ontwikkelingsafdeling heeft één van de meest dynamische teams binnen onze fabriek; zij zijn het hart van onze creativiteit. Elk jaar, ontwikkelt de afdeling hoogte - kwaliteit en betrouwbare producten die de behoeften en de tendensen van de markt behandelen.
 

Een andere belangrijke kant van onze activiteiten moet gepersonaliseerde producten voor onze klanten ontwikkelen. De klant deelt zijn behoeften in vertrouwen met ons en wij delen met hem onze technische deskundigheid om een uniek product te ontwikkelen dat of uitsluitend aan hem of met bepaalde die beperkingen wederzijds zal worden verkocht vooraf worden goedgekeurd op.                     
 

Contactgegevens
Hong Sheng Sanitary Ware Fitting Factory

Contactpersoon: Ms. Nicole Weng

Tel.: 8618390057132

Fax: 86-757-85751601

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)